fbpx
„Nu-i așa că iubirea înfrânge răul? (Ana, 7 ani)“

În exclusivitate, fotografii de nuntă

de

Întrebat fiind care este misterul alegerii unei perechi, dintre milioanele sau miliardele de variante ipotetic-posibile, un psiholog cu mult umor a răspuns citându-l pe Topîrceanu: „Dacă nu ne-am fi-ntâlnit/Absolut din întamplare/Tu pe altul, oarecare/Tot aşa l-ai fi iubit./Ai avea şi un copil,/Care poate, (idiotul!)/Ar fi samănat în totul/ Cu-acel tată imbecil./ Dar aşa, ce lucru mare;/Că-ntr-o zi ne-am întâlnit/Şi sunt foarte fericit,/Absolut din întâmplare…“

Absolut din întâmplare s-au cunoscut Emilia şi Carol, la o petrecere de botez, unde el făcea fotografii. Carol s-a îndrăgostit instantaneu de fata căreia toţi îi spun (exasperant!) că seamănă cu Albă ca Zăpada.

Apoi, a găsit un pretext ingenios ca să o revadă, după petrecere. I-a dat întâlnire în oraş, iar el – ca din întâmplare – s-a prezentat cu un teanc de poze  făcute la botez, fotografii în care apărea EA. (Erau mai multe decât ale tuturor celorlalţi petrecăreţi!) I-a dus şi un buchet de lisianthus – întâmplător, florile preferate ale Emiliei.

Precizare necesară: Deloc încrezătoare în înamorările subite, uneori extrem de exigentă cu cei de gen advers, Emilia a constatat cu surprindere că, la rându-i, se îndrăgostise de tânărul întâlnit absolut din întâmplare.

 

Absolut din întâmplare am cunoscut-o eu pe Emily Constantin, mai întâi aici, unde împărţim același spațiu virtual al blogurilor de pe Tango&Marea Dragoste. Apoi, tot întâmplarea a făcut să ne întâlnim pe neașteptate la Oradea, taman la mine la serviciu, unde era prezentă cu treburile ei de designer. De atunci am rămas prietene.

Binecuvântate sunt întâmplările care-au făcut ca azi să mă aflu alături de Emilia şi de Carol într-o zi aleasă – aleasă în aşa fel, încât Carol să nu o uite NICIODATĂ, fiindcă e  ajunul aniversării lui.

E ziua nunţii lor!

Casă de piatră, Emilia şi Carol!

La mulţi ani cu sănătate, mire talentat şi deştept – că ţi-ai ales o asemenea soţie!

La mulţi ani frumoşi – la fel ca voi de frumoşi – împreună!

Uite-aşa, ce lucru mare/ Că-ntr-o zi v-aţi întâlnit!/ Sunteţi foarte fericiţi, /

Nu-i deloc o întâmplare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categorii:
Altceva

Comentarii

 • Sunteti atat de frumosi, cu totii! Absolut din intamplare… 🙂
  Casa de piatra!

  camellia 8 iulie 2014 10:15 Răspunde
  • Mirii se potrivesc perfect. Cunoscându-i, începi să speri că întâmplările, lucrurile frumoase sunt la îndemâna oricui.
   Cât despre nuntă… – mi-ar trebui un superlativ al superlativelor, ca să o descriu exact!

   Ioana Revnic 8 iulie 2014 16:14 Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title